Ko smo mi?

Klik do prevoda je mlada agencija, koju vode menadžeri i prevodioci sa dugim i bogatim iskustvom rada u domaćim i stranim prevodilačkim agencijama. Karakteriše nas profesionalan pristup poslu, visok kvalitet prevoda, brzina i stručnost, poštovanje rokova prilikom izrade prevoda, kao i strogo poštovanje privatnosti dokumenata koji su nam povereni.

SARADNICI

Naša agencija saradjuje sa iskusnim prevodiocima, koji prate nove trendove u prevodilačkim vodama, koriste prevodilačke alatke (CAT tools) i spremni su da izlaze u susret i najsloženijim zahtevima klijenata.

CENE

Uvereni smo da su naše cene razumne i pristupačne, ali znamo i da se uvek može naći jeftinije. Ipak, ostaje pitanje šta je zaista jeftinije ukoliko Vam zbog lošeg prevoda propadne važan posao ili izgubite važnog klijenta?

PREVODILAČKE ALATKE

Upotrebom prevodilačkih alatki pri prevođenju i obaveznom proverom svakog prevoda pre isporuke klijentu od strane lektora za odgovarajući jezik, kao i od strane našeg menadžera projekta, mi mogućnost grešaka svodimo na minimum i garantujemo Vam kvalitet prevoda koji će zadovoljiti Vaše zahteve i doprineti dobrom poslovanju Vaše kompanije.

POPUSTI

Prevodilačka agencija Klik Do Prevoda pruža popuste za nove klijente, pravna lica, studente i penzionere. Takođe dajemo i količinske popuste.

O cenama i popustima se detaljnije možete informisati OVDE.

Prevodilačka agencija KLIK DO PREVODA - O nama